Pozz…
Kao sto vas i vecina zna, prosle godine se odrzal Lan Party (za one koji ne znaju - umrezeno kompjutersko natjecanje u igrama) 30. i 31.5. i predlazem da se taj lan party ostvari i odrzi i ove godine.
Koliko sam ja vidio, prosle godine je povodom Dana grada Cakovca taj Lan bio dobar al znam da je mogao bit bolji. Stvarno bi htio, ne samo ja nego i vecina ostalih gamera iz cijele kopnene Hrvatske da se Lan Party povodom Dana grada Cakovca odrzi i ove godine na nekoj lokaciji u gradu.
Siguran sam da bi na taj lan dosli ljudi, to jest igraci iz Slavonije, Zagrebacke zupanije, Zagorja pa cak i iz Slovenije ako bi promocija lana bila dobra.
Za organizatore koji nisu bas upuceni u to, Slovenci su jedni od najboljih Gamera u Europi i imaju najpoznatije timove, a od Slovenije (npr. iz Ljubljane) do Cakovca se jako brzo stigne. Tako da sam siguran da bi dosli i igraci i poznati timovi (klanovi) iz Slovenije takoder.
Zamolio bi ljude da napisu ovdje svoja misljenja pa da pomognemo u ostvarivanju ovogodisnjeg lana povodom Dana grada Cakovca.
Nek Dan grada Cakovca bude ispunjen dobrom zabavom uz taj lan party.
p.s.: bilo bi super da neki od organizatora proslogodisnjeg lana procita ovo pa da kaze svoje misljenje.
Evo jedne slike s proslogodisnjeg lana…
http://img16.imageshack.us/img16/2751/img0865z.jpg
-> slika jednog od najpoznatijih hrvatskih timova (klanova) “WarDance”.